Czas przygotowania : 15 min

Liczba porcji : 1

Kategoria : przystawka

Typ kuchni : kuchnia włoska


POBIERZ W PDF

Carapaccio

Włoska klasyka - carpaccio di manzo, czyli wołowe carpaccio - podawane jest zazwyczaj jako przystawka, lecz jeśli masz ochotę, możesz jeść je jako samodzielne danie. Jest tak pyszne, że zaspokoi nie tylko głód, lecz także wysublimowane kubki smakowe. Pamiętaj o oliwie z oliwek!

Średnia ocena: 5 / 5 ( 2 głosów)


Składniki

Plastry wołowiny

Rukola

Oliwa Classico

Pieprz

Sól


Przygotowanie:

Ułóż plastry wołowiny na talerzu i udekoruj je rukolą.

Całość przypraw pieprzem i solą, a także polej delikatnie oliwą Classico.

Carapaccio

Średnia ocena: 5 / 5 ( 2 głosów)

Włoska klasyka - carpaccio di manzo, czyli wołowe carpaccio - podawane jest zazwyczaj jako przystawka, lecz jeśli masz ochotę, możesz jeść je jako samodzielne danie. Jest tak pyszne, że zaspokoi nie tylko głód, lecz także wysublimowane kubki smakowe. Pamiętaj o oliwie z oliwek!

Czas przygotowania : 15 min

Liczba porcji : 1

Kategoria : przystawka

Typ kuchni : kuchnia włoska


POBIERZ W PDF

Składniki

Plastry wołowiny

Rukola

Oliwa Classico

Pieprz

Sól


Przygotowanie:

Ułóż plastry wołowiny na talerzu i udekoruj je rukolą.

Całość przypraw pieprzem i solą, a także polej delikatnie oliwą Classico.

ZOBACZ PRZEPISY:

Wyszukaj produkt MONINI !
Poznaj właściwości
i sprawdź, GDZIE KUPIĆ!


Instagram

Nasi partnerzy :

Monini - Nasi partnerzy Monini - Nasi partnerzy Monini - Nasi partnerzy Monini - Nasi partnerzy