Oliwa z Oliwek Extra Vergine
Śródziemnomorskie smaki

Unikalna, pikantna kompozycja aromatów i przypraw na bazie oliwy extra vergine nadaje się nie tylko do doprawienia pizzy, lecz także do caprese, różnych wcieleń spaghetti i grillowanych warzyw np. cukinii.

  • 250ml
Nuty
Przyjemny aromat ziół z przewagą oregano i ostrej papryczki
ZASTOSOWANIE
Polecane do
  • Makarony
  • Pieczywo i pizza
  • Do doprawiania
  • Do dań z grilla

Można z powodzeniem użyć jej jako składnika marynat i dressingów.

Przepisy
Dziś mam ochotę na
. Mam tylko
, na przygotowanie
przepisu.
Oliwa z Oliwek Extra Vergine
CLASSICO

Oliwa z oliwek extra vergine Classico jest od lat najlepiej sprzedającą się oliwą we Włoszech.

Oliwa z Oliwek Extra Vergine
MONOCULTIVAR NOCELLARA

Nasza oliwa z sycylijskiej odmiany Nocellara posiada zrównoważony smak, który znajdzie bardzo szerokie zastosowanie.

Sosy Pesto
PESTO GENOVESE

Wykonane w Ligurii, z najwyższej jakości składników ma niepowtarzalny smak i aromat.